Inname protocol

Deze Handleiding is bestemd voor:

Inspectie van voertuigen met een terugkoopverklaring (TKV – Buy-Back) en einde leasecontract. Dit betreft voertuigen waarvan, aan het eind van de looptijd bij een verhuur- of leasemaatschappij, een onafhankelijk schaderapport wordt opgemaakt. Inname van voertuigen i.v.m. einde contract kunnen ook direct met de berijder worden uitgevoerd.

Deze handleiding is de leidraad die gehandhaafd wordt in het contract tussen de verhuur- en/of leasemaatschappij enerzijds, en de importeur / dealer anderzijds. Tevens wordt deze norm gehanteerd voor de inspectie van autoveiling bedrijven. HeMeX, als onafhankelijk expertisebureau, neemt de voertuiginspectie, administratie, rapportage en klachtafhandeling uit handen van alle betrokken partijen.

Het doel van deze handleiding is:

Om het voertuig op een dusdanige manier te inspecteren, dat zowel de leverende als de gebruikende partij een reëel, duidelijk en contractueel overeengekomen rapport ontvangt. In dit rapport wordt helder en uitgebreid omschreven wat wel en niet acceptabel is. Ook de kosten van de eventuele schade wordt gespecificeerd.

Wagenpark inspecties

Wij verzorgen een duidelijke rapportage per voertuig, voor het gehele wagenpark. De wagenparkbeheerder behoudt het overzicht op het betreffende wagenpark.

Online verkopen

Er zijn veel aanbieders die online voertuigen te koop aanbieden. Hiervoor verzorgen wij een duidelijke rapportage inclusief foto´s. Op deze manier heeft de koper een duidelijk beeld over de toestand van het voertuig. Zo kan de koper met een gerust hart het voertuig online kopen zonder voor verrassingen komen te staan.

HeMeX Norm – Handleidingen

Inname protocol t.b.v. TKV, Eindecontract en tussentijdse inspecties.

Bekijk de handleiding als PDF

Neem contact op

Locatie

Stephensonstraat 45, 2723 RM, Zoetermeer

Emailadres

info@hemex.nl

Openingstijden

ma. 8.30 – 17.30
di. 8.30 – 17.30
wo. 8.30 – 17.30
do. 8.30 – 17.30
vr. 8.30 – 17.30
za. Gesloten
zo. Gesloten

[contact-form-7 id=”446″ title=”Send Message”]